Ugrás a tartalomra

2024-07-13 20:30 Táncpark

A Falu

Fitos Dezső Társulat

2024-07-14 20:30 Táncpark

„A művészet esszenciája...”

Sivasakti Kalánanda Táncszínház

2024-07-15 20:30 Táncpark

ESSZENCIA

Feledi János – Feledi Project - Oláh Dezső Vibratone Quartet

Egy jól működő, összeszokott társasághoz csatlakoztam

 

Hogyan kerültél a Táncszínházhoz?
Korábban, több mint 20 évig, a kereskedelemben dolgoztam. A Táncszínházhoz pont a Várból való kiköltözéssel egy időben jöttem, ami egy elég nehéz helyzet volt. Embert próbáló időszakba csöppentem, amikor az addigi működés teljesen megváltozott, de úgy érzem, hogy sikerült helyt állnom. Időközben, alkalmazkodva a mostani, átmeneti állapothoz, bővült a munkaköröm, és most már az üzemeltetési feladatokba is besegítek. Ennek köszönhetően egyre több kollégával kerülök kapcsolatba, és egyre több emberrel dolgozom együtt.

Szerinted, miért jó a Táncszínház csapatában dolgozni?
Azért szeretek a Táncszínház csapatához tartozni, mert egy jól működő, összeszokott társasághoz csatlakoztam. Nem volt egyszerű beilleszkedni, de azt gondolom sikerült, és úgy érzem el is fogadtak a kollégáim. Ez az egész színházi világ nekem teljesen új volt, tele kihívásokkal, de nagyon élvezem, hogy beláthatok a kulisszák mögé, és végigkövethetem, hogy áll össze egy-egy előadás.

Melyik táncelőadást ajánlanád aktuálisan és miért?
Legutóbb a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Tündérmese című produkcióját láttuk a családommal. Nagyszerű darab, teljesen magával ragadta a 2 éves kisfiamat, aki az előadás végén addig nem akart hazamenni, amíg nem pacsizott egyet a darabban szereplő libával. Azt hiszem, örök élményt szereztünk neki.

Szabó István, üzemeltetési munkatárs

KIM NKA Millenaris Eisberg