2021-01-21 20:30 Nemzeti Táncszínház – Online

Agapé - Online vetítés

PR-Evolution Dance Company

2021-01-23 11:00 Nemzeti Táncszínház – Online

Holle anyó - Online vetítés

Budapest Táncszínház

2021-01-26 20:30 Nemzeti Táncszínház – Online

Csárdás a zivatarban - Online vetítés

Kovács Gerzson Péter - TranzDanz

Millenáris Adománypark

 

MILLENÁRIS ADOMÁNYPARK

Adj szívből!

Millenáris - Magyar Máltai Szeretetszolgálat 

Budapest, 2020. november 30. - Idén december 3. és 20. között rendezi első adománygyűjtő akcióját a Millenáris a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködésével. A Millenáris AdományPark akciójában rászoruló családoknak segíthetnek tartós élelmiszerekkel, illetve a Cseppkő Gyermekotthoni Központ 260 lakójának adhatnak karácsonyi ajándékokat az ünnepekre a jó szándékú felajánlók.

A mostani helyzetben sokak élete válik bizonytalanná, a korábbi problémák pedig csak még jobban elmélyülnek. A segítő szervezetek munkájára, önkéntes felajánlásokra, adományokra ezért nagyobb szükség van, mint valaha.

A karácsonyi időszakban a Millenáris már számos alkalommal szolgált helyszínéül különböző adománygyűjtő akcióknak, ebben az évben azonban első alkalommal szervez gyűjtést a rászoruló családoknak, illetve már sokadszorra a Cseppkő Gyermekotthoni Központ lakóinak.

A Millenáris AdományPark akció során 18 napon keresztül a Millenáris önkéntes dolgozói fogadják a felajánlott tartós élelmiszereket, illetve játékokat. A felajánlásokat a Nemzeti Táncszínház épülete előtt lehet majd átadni a hét minden napján 7.30 és 18.30 között.

A Máltai Szeretetszolgálat segítségével a tartós élelmiszereket rászoruló családok, egyedül maradt idősek, fogyatékkal élők, sokgyermekes családok és hajléktalan emberek kapják meg, még karácsony előtt. A szervezők azt kérik, az adománykosárba többek között tisztító- és tisztálkodási szerek, valamint olyan élelmiszerek kerüljenek, amelyek hosszú szavatossággal bírnak, illetve az adományozók gondoljanak az allergiával, ételintoleranciával élő gyerekekre is.

 A Cseppkő Gyermekotthoni Központ lakóinak gyűjtött ajándékok átadását a Millenáris koordinálja.  A gyerekeknek játék, társas, sporteszköz, tisztálkodási szer, új vagy jó állapotban lévő tablet és egyéb okoseszköz kerülhet a fa alá.

A gyűjtésről a Millenáris weboldalán, illetve Facebook oldalán lehet folyamatosan tájékozódni többek között arról, hogy pontosan milyen adományokra van szükség.

Az adománygyűjtés a legnagyobb biztonságban kerül megrendezésre. Az adományát mindenki saját kezűleg helyezi el az adományponton, érintkeznie senkivel sem kell. A gyűjtőpont naponta fertőtlenítve lesz, ahová csak hőmérsékletmérés és kézfertőtlenítés után lehet belépni.

 

További információk:

millenaris.hu

facebook.com/Millenaris

 

Támogatók
nemzetitancszinhaz.hu/