2020-02-25 19:00 MÜPA - Fesztivál Színház

Carmina Burana

Pécsi Balett

2020-02-27 19:00 MÜPA - Fesztivál Színház

Winterreise

Ballet Preljocaj

2020-02-28 19:00 MÜPA - Fesztivál Színház

Winterreise

Ballet Preljocaj

Adatvédelmi tájékoztató

 

1. Célok, a tájékoztató hatálya

1.1 A jelen Tájékoztató célja, hogy rögzítse a Nemzeti Táncszinház által alkalmazott adatvédelmi és -kezelési elveket, és a társaság adatvédelmi és -kezelési politikáját, amelyet a társaság, mint adatkezelő magára nézve kötelező erővel ismer el.

1.2 A jelen Tájékoztató a Szolgáltatások honlapjain a Felhasználók által megadott Személyes adatok kezelésének elveit tartalmazza.

1.3 A Tájékoztató rendelkezéseinek kialakításakor a társaság különös tekintettel vette figyelembe az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében (Általános Adatvédelmi Rendelet vagy GDPR), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.), a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.), továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Grtv.) rendelkezéseit.

 

2. Fogalmak

2.1 Adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül a Személyes adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen a Személyes adatok gyűjtése, rögzítése, rendszerezése, tagolása, tárolása, átalakítása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, betekintése, felhasználása, közlése, továbbítása, terjesztése vagy egyéb módon hozzáférhetővé tétele, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, korlátozása, törlése és megsemmisítése.

2.2 Személyes adat vagy adat: bármilyen adat vagy információ, amely alapján egy természetes személy Felhasználó - közvetett vagy közvetlen módon - azonosíthatóvá válik

2.3 Adatkezelő: aki az Adatkezelés céljait és eszközeit - önállóan vagy másokkal együtt - meghatározza.

2.4 Adatfeldolgozó: az a szolgáltató, aki az Adatkezelő nevében személyes adatokat kezel. A jelen Tájékoztatóban hivatkozott szolgáltatások esetében Adatfeldolgozó.

2.5 Felhasználó: az a természetes személy, aki a Szolgáltatásokra regisztrál, és ennek keretében megadja az alábbi III. pontban felsorolt adatát.

adatvedelmi_sz_ntsz.pdf

AJÁNLÓ

Birdie

Birdie

Frenák Pál Társulat

Anna Karenina

Anna Karenina

Győri Balett

Stars of New York City Ballet

Stars of New York City Ballet

Soloists and Principals of the New York City Ballet

Hamupipőke

Hamupipőke

Duna Művészegyüttes

BEMUTATÓ - LUNA | VERSO

BEMUTATÓ - LUNA | VERSO

Maday Tímea - Mádi László

Támogatók
nemzetitancszinhaz.hu/