Jó ehhez a csapathoz tartozni

PDF letöltés
Nyomtatás
Röhling András, Értékesítési és marketing vezető

– Ha választhatnál az alábbi színházi mesterségek közül, melyik lenne az és miért? Jelmeztervező, táncművész, sminkmester, koreográfus/rendező.
– Ha választani kellene, koreográfus/rendező lennék. Ez áll a legközelebb hozzám, mivel az eddigi munkáimat is a globális gondolkodás és projektszemlélet határozta meg. Szerintem egy előadás létrehozásánál szükségesek az olyan alapvető kompetenciák, mint a kommunikációs, együttműködő és problémamegoldó képesség. Én egy táncelőadásra is úgy tekintek, mint egy projektre, amelynek vannak mérföldkövei, határideje és költségvetése. Természetesen ezeken felül, a művészi alkotás élményével válik teljes egésszé a produkció.

– Szerinted, miért jó a Táncszínház csapatában dolgozni?
– Egy intézményt leginkább a munkatársak határoznak meg. Ez a Táncszínházban sincs másképp, így a legjobban a kollégák miatt szeretek itt dolgozni. Vezetőként fontosnak tartom, a folyamatos kihívások mellett, a munkahelyi környezet kiegyensúlyozottságát. Akkor vagyunk eredményesek, ha a kollégák jó hangulatban dolgoznak. A kollégák sokszínűsége a másik szempont, amiért jó ehhez a csapathoz tartozni. A munkánk során a különböző látásmódok és tapasztalatok által kreatívabbak és hatékonyabbak lehetünk. Ha ez nem lenne, akkor csak futószalagon dolgoznánk hónapról-hónapra.

– Melyik táncelőadást ajánlanád (barátaidnak) aktuálisan és miért?
– Az utóbbi időben több alkalommal is ajánlottam táncelőadásainkat amatőr táncos ismerőseimnek, ők mindig elégedettek voltak a javaslatommal. A könnyedebb kikapcsolódásra vágyóknak Budai László tangó előadásait vagy Pirók Zsófia FlamenColores előadását ajánlanám. A néptánc rajongóknak a Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadásait, a klasszikus balett szerelmeseinek pedig a Magyar Nemzeti Balett novemberi előadására hívnám fel a figyelmét, amely engem is nagy várakozással tölt el.

Röhling András, Értékesítési és marketing vezető

« 2018 November »
Hét H K Sze Cs P Sz V
44 29 30 31
01
02
03
04
45
05
06
07
08
09
10
11
46
12
13
14
15
16
17
18
47
19
20
21
22
23
24
25
48
26
27
28
29
30
1 2