2020-07-16 20:30 Nemzeti Táncszínház – Táncpark

FlamenKoktél

FlamenCorazónArte Táncszínház

2020-07-17 20:30 Nemzeti Táncszínház – Táncpark

Magyar Táncképek

Duna Művészegyüttes

2020-07-18 20:30 Nemzeti Táncszínház – Táncpark

FlamenKoktél

FlamenCorazónArte Táncszínház

Pandémiás tájékoztató

Kérjük, a vírushelyzetre tekintettel segítsen bennünket abban, hogy minden nézőnk, így Ön is, biztonságban érezhesse magát, és az előadás után feledhetetlen élményekkel térjen haza. - Ennek érdekében néhány intézkedést be kell bevezetnünk, melyek mindegyike nézőink biztonságát növeli.

 

  • Kérjük, hogy ha van rá lehetősége, akkor a személyes jegyvásárlás helyett az online jegyértékesítésünket válassza, az oldalunkon.

  • Felhívjuk figyelmét, hogy a Táncszínházban a szájmaszk használata nem kötelező, de amennyiben Ön viseli, akkor arra kérjük, hogy fekete vagy sötét színű maszkot hozzon magával.

  • Kérjük, hogy használja bátran a Nemzeti Táncszínház területén kihelyezett kézfertőtlenítőket.

  • Kérjük, hogy Ön is fordítson kiemelt figyelmet a megfelelő, min. 1,5 m távolságtartásra, mind a jegyértékesítésnél, mind a büfé igénybevételénél, mind a mosdók használatánál.

  • A Nemzeti Táncszínház a vírushelyzetre való tekintettel szabadtéri rendezvényén jelenleg nem tud biztosítani takarót és ülőpárnát. Kérjük Önt, hogy szabadtéri előadásainkra hűvösebb idő esetén készüljön melegebb öltözékkel is.

  • Ön biztos lehet abban, hogy minden előadásunk előtt a nézőtér teljes fertőtlenítésen esett át, melyet az előadás után megismétlünk. Minden helyiséget, melyet a nézők, látogatók igénybe vesznek, szintén gyakori, gondos takarítással készítünk elő az Önök számára.

  • Kérjük Önt, hogy kövesse a kihelyezett feliratok, táblák, jelölések utasításait mind a közlekedési útvonalakra, mind a lezárt területekre és egyéb információkra vonatkozóan.

Rossz idő esetén az előadásokat a Táncszínház Nagytermében tartjuk meg.
In case of bad weather, our performances will be held in the Main Auditorium of the National Dance Theatre.

Támogatók
nemzetitancszinhaz.hu/