2022-07-14 20:30 Nemzeti Táncszínház – Táncpark

Körtánc

Magyar Állami Népi Együttes - Hagyományok Háza

2022-07-15 20:30 Nemzeti Táncszínház – Táncpark

Bemutató - LACUS PELSO

Kulcsár Noémi Tellabor

2022-07-16 20:30 Nemzeti Táncszínház – Táncpark

Esti koktél

PR–Evolution Dance Company

Bemutató - TEN_NET

Bemutató - TEN_NET

Badora Társulat

MÜPA - Fesztivál Színház / 2019. április 24. 19:00

Műfajkortárs

Felvonások száma2

Időtartam100

A Badora Társulat elmúlt 10 éve alatt, Barta Dóra művészeti vezetése mentén az egyik legmagasabb tánctechnikai minőségben működő együttese lett a hazai táncszcénának. Egy független társulat életében 10 év igazán hosszú időt jelent, akár mérföldkőnek is tekinthető. Az eddigi hazai orientációjú társulat ezzel az előadással kaput nyit a nemzetközi együttműködések felé, napjaink legjelentősebb műhelyeiből, vezető táncegyüttesek neves képviselőit vonja be alkotó- koreográfusként, erre a születésnapi happeningre.

A TEN_NET című koreográfiát két fantasztikus külföldi koreográfusnak köszönhetjük.

Nicola Monaco 19 évesen kezdett táncolni Brindisiben. 2003-ban lehetősége nyílt a híres holland táncegyüttesben, az Emio Greco/PC-ben táncolni

2008-ig minden lehetséges repertoár darabot eltáncolt. 2009-ben Londonba költözött, ahol olyan koreográfusokkal és együttesekkel dolgozott együtt, mint például Akram Khan, Gregory Maquoma, Tom Dale, The Featherstonehaugh és a Shobana Jeyasing Dance Company.

2013. óta részt vesz az Akram Khan Dance Company munkájában, és 2018-ban próbavezetője lett az Akram Khan Dance Company Xenos című előadásának.

Elias Lazaridis Kavalaban született Görögországban.Nyolc évesen kezdett klasszikus balettet tanulni, lelkes atléta, aki számos nemzetközi versenyen vett részt, megnyerve egy 400 m-éteres gátfutó versenyt is. Középiskolai tanulmányai után építészetet tanult, majd Amszterdamban táncot, ahol a Görög Nemzeti Operával és az Adlib Dances (Kat Valastur)-vel lépett fel. Jelenleg Londonban él, és olyan társulatokkal lép fel, mint a Hofesh Shechter és az Eastman Companies. 


Zene: montázs
Fény: Katonka Zoltán
Koreográfia: Nico Monaco, Elias Lazaridis
Produkciós vezető: Barta Dóra

AJÁNLÓ

Esti koktél

Esti koktél

PR–Evolution Dance Company

Bemutató - LACUS PELSO

Bemutató - LACUS PELSO

Kulcsár Noémi Tellabor

Bemutató - ESSZENCIA

Bemutató - ESSZENCIA

Feledi János – Feledi Project – Oláh Dezső Vibratone Quartet

Támogatók